Eerste dagen in Madrid
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Femke
26 Mei 2008 | Spanje, Madrid
Gisteren ben ik aangekomen in Madrid. De weg naar mijn 'gastmoeder' (María Paz) was makkelijk te vinden. Ze woont in een groot huis met 8 kamers en heeft heeeel veel regeltjes. Ik ben gelijk op speeltouw genomen door een huisgenootje. Zij heeft me een aantal mooie plekjes laten zien van Madrid, ook zijn we al gelijk musea gaan bezoeken, El Prado en het van Thyssen museum. Erg fijn hier, deze zijn 's middags gratis, dus hoefde ik niet gelijk de hele collectie te bekijken!! Ook hebben we tussen de regenbuien kunnen genieten van het zonnetje in het Retiro Park!! Ja ha, het lijkt wel Nederland (al zal het bij jullie nu niet regenen...)
Vanochtend heb ik mijn test moeten maken en ik heb elke middag les (kan ik een beetje uitslapen:)
Ik ga zo beginnen met mijn eerste les en laat jullie snel weten hoe het is geweest!!
Besos
Femke
26 Mei 2008 - 11:24
Marijke:
Hey
jammer van de regeltje. Maar dat gaat denk ik wel goed komen en leerse!!!
gr M -
26 Mei 2008 - 12:01
Maud:
ola chica!!! veel plezier, succes en alles wat ik je nog meer wil wensen!!!
ik zal bijhouden wat je beleeft hoor!!!
kussie en we mailen -
26 Mei 2008 - 12:39
Leonie:
Mis het 'balkonzitten';) met jou nu al zeg.. Mooi dat de eerste dagen goed bevallen! Succes vanmiddag, deze studie-nerd duikt ook haar boeken weer in.. Have fun! dikke kus leo -
26 Mei 2008 - 14:07
Dhanu:
Hola guapa
Klinkt allemaal al erg fijn! :) Ik zit toetsen te maken op mij stage school :S OOK SUPER! hihi
Geniet ervan xxx -
26 Mei 2008 - 14:17
Milayne:
Hola chica!!
Wel jammer van de regels van María. Maar dat is de punt niet, vanaf nu lekker genieten in Madrid en de opdrachten uitvoeren. Ik vlieg ook deze week.
Ik lees wel nieuwe avonturen van je!!
Groetjesssssss -
26 Mei 2008 - 16:24
Harry & Ageeth:
Lieve Femke,
Eindelijk was het dan zover, je lang gekoesterde reis/verblijf is begonnen!!
Geniet ze met volle teugen en laat je niet beinvloeden door lullige regeltjes of zoiets!!
We zien elkaar de 11 juni in Madrid; reserveer maar alvast een tafeltje bij de Thai!!
Muchos Besos,
Harry & Ageeth -
26 Mei 2008 - 18:06
Marga:
Hoi Femke blij dat je goed aan gekomen bent en dat je het al naar je zin hebt.
Geniet er lekker van niet te veel uitslapen en de regeltjes goed opvolgen daar leer je alleen maar van ha ha
Tot schrijfs XXXXXXXX